Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

757330 - ČSN EN 1622 - Jakost vod - Stanovení prahového čísla pachu (TON) a prahového čísla chuti (TFN)

Název : 757330 - ČSN EN 1622 - Jakost vod - Stanovení prahového čísla pachu (TON) a prahového čísla chuti (TFN)
Označení normy : ČSN EN 1622
Katalogové číslo : 78091
Třídící znak : 757330
Účinnost : 2007-05-01
Věstník : 2007.04
Strany : 28
Cena :335.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 335.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN 1622


Tato evropská norma specifikuje kvantitativní metody stanovení prahového čísla pachu (TON) a prahového čísla chuti (TFN) ve vodách a také kvalitativní metodu stanovení abnormálního pachu popřípadě chuti. Jsou popsány dvě kvantitativní metody:
- zkrácená metoda, která se použije, pokud vzorek buď nevykazuje žádný pach nebo chuť, nebo mají-li se pach a chuť porovnávat se specifickým prahovým číslem;
- úplná metoda, která se použije, má-li být určeno prahové číslo vzorku.

Pro obě kvantitativní metody jsou popsány dvě odlišné metodologie, metoda nenucené volby a metoda nucené volby. Obě metody lze použít ke kvantitativnímu vyjádření pachu a chuti pitné vody, popř. i vodných výluhů pocházejících z materiálů, které byly v kontaktu s vodou."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.