Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

588801 - ČSN EN ISO 662 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení vlhkosti a těkavých látek

Název : 588801 - ČSN EN ISO 662 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení vlhkosti a těkavých látek
Označení normy : ČSN EN ISO 662
Katalogové číslo : 500820
Třídící znak : 588801
Účinnost : 2017-01-01
Věstník : 2016.12
Strany : 20
Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině
Cena :228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN ISO 662

This International Standard specifies two methods for the determination, by drying, of the moisture and volatile matter content of animal or vegetable fats and oils:
- method A, using a sand bath or hotplate;
- method B, using a drying oven.
Method A is applicable to all fats and oils.
Method B is applicable only to non-drying fats and oils with an acid value less than 4. Under no circumstances are lauric oils be analysed by this method.
Milk and milk products (or fat obtained from milk and milk products) are excluded from the Scope of this International Standard."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.