Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

581331 - ČSN ISO 11294 - Pražená mletá káva - Stanovení obsahu vlhkosti - Metoda stanovení ztráty hmotnosti při 103 st.C (Běžná metoda)

Název : 581331 - ČSN ISO 11294 - Pražená mletá káva - Stanovení obsahu vlhkosti - Metoda stanovení ztráty hmotnosti při 103 st.C (Běžná metoda)
Označení normy : ČSN ISO 11294
Katalogové číslo : 50418
Třídící znak : 581331
Účinnost : 1998-03-01
Věstník : 1998.02
Strany : 8
Cena :129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN ISO 11294


Tato norma je identická s mezinárodní normou ISO 11294:1994. Mezinárodní norma ISO 11294:1994 má status české technické normy. Norma specifikuje běžnou metodu pro stanovení ztráty hmotnosti pražené mleté kávy při 103st.C. Tato metoda je nejvhodnější pro praženou mletou kávu zbavenou plynů, protože v pražené kávě jsou přítomny těkavé látky, zvláště oxid uhličitý. Dále norma obsahuje kapitolu 2 - Definice, kapitolu 3 - Podstata zkoušky, kapitolu 4 - Zařízení, kapitolu 5 - Odběr vzorků, kapitolu 6 - Příprava analytického vzorku, kapitolu 7 - Postup, kapitolu 8 - Vyjádření výsledků, kapitolu 9 - Shodnost, kapitolu 10 - Protokol o zkoušce a informativní Přílohu A s tabulkami. Princip metody a postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. Norma tedy stanovuje metody zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN ISO 11294 (58 1331) byla vydána v únoru 1998. Nahradila ČSN 58 0113-11 z 29.3.1991."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.