Detail zboží
580192 - ČSN ISO 5564 - Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda | ||
Název : 580192 - ČSN ISO 5564 - Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda
Označení normy : ČSN ISO 5564 Katalogové číslo : 17730 Třídící znak : 580192 Účinnost : 1995-07-01 Věstník : 1995.05 Strany : 8 | ||
Cena : | 129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN ISO 5564 Norma obsahuje ISO 5564:1982. Metoda popsaná v této normě je založena na mnoha mezinárodních zkouškách, prováděných ve spolupráci po dlouhou dobu. Metoda vyhledává optimalizaci mnoha proměnných za účelem definování postupů a poskytnutí jednotného měření ostrosti pepře. Norma specifikuje spektrofotometrickou metodu pro stanovení obsahu piperinu v černém nebo bílém pepři (Piper nigrum L.), celém nebo mletém. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN ISO 5564 (58 0192) byla vydána v červnu 1995." |