Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

580170 - ČSN 58 0170-4 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny

Název : 580170 - ČSN 58 0170-4 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny
Označení normy : ČSN 58 0170-4
Katalogové číslo : 29579
Třídící znak : 580170
Účinnost : 1983-04-01
Strany : 4
Cena :69.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 69.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN 58 0170-4


Část 4 normy určuje zkušební metodu pro stanovení sušiny v základních a ochucených majonézách, majonézových omáčkách, krémech a pomazánkách. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 58 0170 část 1. Stručná třístránková část 4 této normy není dělena na kapitoly a jen podrobně popisuje normalizovanou metodu. Norma také (nepřímo) stanovuje některé kvalitativní znaky (jakosti) významné pro hygienu výživy, protože obsahuje požadavky na provádění metody jejich zjišťování (ověřování). ČSN 58 0170 část 4 byla schválena 24.12.1981 a nabyla účinnosti od 1.4.1983. Nahradila čl. 14 a 15 ČSN 58 0170 z 16.11.1963."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.