Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

570528 - ČSN EN ISO 8968-4 - Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusíku - Část 4: Stanovení obsahu dusíku a nebílkovinného dusíku a výpočet čisté bílkoviny (Referenční metoda)

Název : 570528 - ČSN EN ISO 8968-4 - Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusíku - Část 4: Stanovení obsahu dusíku a nebílkovinného dusíku a výpočet čisté bílkoviny (Referenční metoda)
Označení normy : ČSN EN ISO 8968-4
Katalogové číslo : 501185
Třídící znak : 570528
Účinnost : 2016-12-01
Věstník : 2016.11
Strany : 20
Cena :228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN ISO 8968-4


Tato norma specifikuje metodu pro přímé a nepřímé stanovení obsahu bílkovinného dusíku v plnotučném nebo odtučněném kapalném mléce.

Nepřímé stanovení obsahu bílkovinného dusíku se provede tak, že bílkoviny jsou ve zkušebním podílu vysráženy přídavkem takového množství roztoku kyseliny trichloroctové, aby její konečná koncentrace ve směsi byla přibližně 12%. Vysrážená mléčná bílkovina se odstraní filtrací. V získaném filtrátu obsahujícím nebílkovinný dusík se stanoví obsah dusíku postupem popsaným v ISO 8968-1

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.