Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

571421 - ČSN ISO 9232 - Jogurt - Identifikace charakteristických mikroorganismů - (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus a Streptococcus thermophilus)

Název : 571421 - ČSN ISO 9232 - Jogurt - Identifikace charakteristických mikroorganismů - (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus a Streptococcus thermophilus)
Označení normy : ČSN ISO 9232
Katalogové číslo : 69451
Třídící znak : 571421
Účinnost : 2004-04-01
Věstník : 2004.03
Změny : *Amd. 1 3.24
Strany : 20
Cena :228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN ISO 9232


Uvedená norma specifikuje testy pro identifikaci charakteristických mikroorganismů v jogurtu na základě jejich morfologických, kultivačních a fyziologických vlastností.

Popisuje postup isolace kolonií, který spočívá z výběru kolonií z misek použitých pro stanovení počtu kolonií, zaočkování do příslušné tekuté kultivační půdy, kultivace v inkubátoru regulovaném na 37 st.C po dobu 24 hodin při atmosférických podmínkách. Následují identifikační testy, které se porovnají s hlavními atributy L. delbrueckii subsp. bulgaricus a S. thermophilus.

Metoda je určena pro kmeny izolované z jogurtů, ve kterých jsou přítomny charakteristické živé mikroorganismy.

"


Změny a opravy norem
Označení změny :Amd. 1 (pro normu :ČSN ISO 9232 )

Název normy: ČSN ISO 9232 - Jogurt - Identifikace charakteristických mikroorganismů - (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus a Streptococcus thermophilus)
Katalogové číslo změny : 518167
Účinnost : 2024-04-01
Věstník : 2024.03
Skupina : 408
129.00 Kč
DPH: 0%
129.00,-
ks

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.