Detail zboží
569609 - ČSN 56 9609 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace | ||
Název : 569609 - ČSN 56 9609 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Označení normy : ČSN 56 9609 Katalogové číslo : 80281 Třídící znak : 569609 Účinnost : 2008-03-01 Věstník : 2008.02 Strany : 40 | ||
Cena : | 438.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 438.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN 56 9609 Tato norma je doporučením pro stanovení a aplikaci mikrobiologických kritérií v rámci celého potravinového řetězce. Uvádí se definice mikrobiologického kritéria, popisují se jeho jednotlivé součásti a stanoví se principy a návod k provádění hodnocení mikrobiologického rizika tak, aby potravina určená pro konečného spotřebitele byla zdravotně nezávadná a vhodná ke konzumaci." |