Detail zboží
569607 - ČSN 56 9607 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ovocné pomazánky | ||
Název : 569607 - ČSN 56 9607 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ovocné pomazánky
Označení normy : ČSN 56 9607 Katalogové číslo : 77729 Třídící znak : 569607 Účinnost : 2007-03-01 Věstník : 2007.02 Strany : 20 | ||
Cena : | 228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN 56 9607 Uvedená technická norma obsahuje pravidla a doporučení pro zavedení a dodržování správné hygienické a výrobní praxe při výrobě ovocných pomazánek balených jak v hermeticky uzavřených obalech, tak plněné do ostatních obalů. Norma obsahuje základní požadavky na sklizeň a skladování surovin pro výrobu ovocných pomazánek. Uvádí obecné požadavky na dodržování hygienických a výrobních zásad při produkci ovocných pomazánek. Jsou v ní uvedeny zásady osobní hygieny pracovníků včetně jejich školení při této výrobě. Norma uvádí doporučené technologické postupy při výrobě ovocných pomazánek včetně požadavků na obaly a jejich skladování a distribuci. V normě jsou také obsaženy doporučené výrobní postupy různých typů sterilačních zařízení pro sterilaci ovocných pomazánek v hermeticky uzavřených obalech a také zásady při plnění ovocných pomazánek do ostatních obalů. Norma také obsahuje obecné principy systému kritických bodů, které jsou doporučeny výrbcům ovocných pomazánek v uplatňovaném systému HACCP. " |