Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

568115 - ČSN ISO 7702 - Sušené hrušky - Specifikace a metody zkoušení

Název : 568115 - ČSN ISO 7702 - Sušené hrušky - Specifikace a metody zkoušení
Označení normy : ČSN ISO 7702
Katalogové číslo : 56205
Třídící znak : 568115
Účinnost : 1999-08-01
Věstník : 1999.07
Strany : 16
Cena :228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN ISO 7702


Tato norma je českou verzí mezinárodní normy ISO 7702:1995. Mezinárodní norma ISO 7702:1995 má status české technické normy. Uvádí požadavky a zkušební metody pro sušené hrušky, získané z plodů hrušně (Pyrus communis (L.), určené pro lidskou výživu. Norma - zejména v kapitole 3 - Požadavky - podrobně specifikuje znaky jakosti (v tom také z hygienického hlediska, tedy např. pokud jde o vůni a chuť (čl.3.3), nepřítomnost hmyzu, zeminy apod. (čl.3.4), dále pokud jde o cizí příměsi (čl.3.5), pokud jde o obsah oxidu siřičitého (čl.3.10) a obsah minerálních příměsí (čl.3.11) apod.). Za pozornost stojí i Příloha A (normativní) vztahující se k stanovení obsahu škůdci napadených hrušek, cizích příměsí apod., Příloha B (normativní) vztahující se k stanovení obsahu oxidu siřičitého a Příloha C (normativní) obsahující metodu stanovení vody v sušených hruškách. Norma tedy stanovuje některé kvalitativní znaky (jakosti) významné pro hygienu výživy, popř. poukazuje na metody jejich zjišťování (ověřování). ČSN ISO 7702 (56 8115) byla vydána v červenci 1999."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.