Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

566635 - ČSN 56 6635 - České pivo

Název : 566635 - ČSN 56 6635 - České pivo
Označení normy : ČSN 56 6635
Katalogové číslo : 84091
Třídící znak : 566635
Účinnost : 2009-10-01
Věstník : 2009.09
Strany : 8
Cena :129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN 56 6635

Tato norma specifikuje požadavky na výrobky označené CHZO "České pivo" ve smyslu příslušného právního předpisu. Nařízením komise (ES) č. 1014/2008 ze dne 16. října 2008 o zápisu určitých názvů do Rejstříku chráněných označení původu a chráněných zeměpisných označení (České pivo [CHZO], Cebreiro [CHOP]) a dle PŘEHLEDU Nařízení Rady (ES) č. 510/2006 "ČESKÉ PIVO" EK č. CZ/PGI/005/00375/14. 10. 2004, Úřední věstník C 16(str. 14 - 22) ze dne 23. 1. 2008 byl proveden zápis chráněného zeměpisného označení "České pivo" do komunitárního rejstříku chráněných označení. Nařízení vstoupilo v platnost dvacátým dnem po vyhlášení v Úředním věstníku Evropské unie. Platí pro výrobu a dodávání Českého piva. Rozlišitelnost Českého piva vyplývá z řady faktorů, především jsou to použité suroviny, know-how, řemeslné i průmyslové tradice českého pivovarnictví a speciální pivovarnické postupy. Výroba Českého piva je pozoruhodná díky užití dekokční metody rmutovacího procesu, vařením mladiny a dvojstupňovým kvašením. Celková metoda výroby (pečlivě vybírané suroviny, sladování a příprava piva v tradiční oblasti v České republice) dává vzniknout specifickému a jedinečnému produktu s vysokou reputací.
"

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.