Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

566120 - ČSN EN ISO 10520 - Přírodní škrob - Stanovení obsahu škrobu - Ewersova polarimetrická metoda

Název : 566120 - ČSN EN ISO 10520 - Přírodní škrob - Stanovení obsahu škrobu - Ewersova polarimetrická metoda
Označení normy : ČSN EN ISO 10520
Katalogové číslo : 56211
Třídící znak : 566120
Účinnost : 1999-07-01
Věstník : 1999.06
Strany : 12
Cena :204.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 204.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN ISO 10520


Tato norma je českou verzí evropské normy EN ISO 10520:1998. Evropská norma EN ISO 10520:1998 má status české technické normy. Oznámení o schválení: Text mezinárodní normy ISO 10520:1997 byl schválen CEN jako evropská norma bez jakýchkoliv modifikací. Specifikuje polarimetrickou metodu stanovení obsahu škrobu v přírodním škrobu s výjimkou škrobu s vysokým obsahem amylózy. Není použitelná u modifikovaného škrobu nebo předboptnaného škrobu (rozpustného ve vodě). Princip metody a postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. Norma obsahuje tyto kapitoly: Kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Normativní odkazy, kapitolu 3 - Podstata zkoušky, kapitolu 4 - Chemikálie, kapitolu 5 - Přístroje, kapitolu 6 - Příprava zkušebního vzorku, kapitolu 7 - Postup, kapitolu 8 - Výpočet, kapitolu 9 - Shodnost, kapitolu 10 - Protokol o zkoušce. Dále informativní Přílohu A a B a normativní Přílohu ZA. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN EN ISO 10520 (56 6120) byla vydána v červnu 1999."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.