Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560651 - ČSN EN ISO 21872-1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení bakterií rodu Vibrio - Část 1: Průkaz potenciálně enteropatogenních Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae a Vibrio vulnificus

Název : 560651 - ČSN EN ISO 21872-1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení bakterií rodu Vibrio - Část 1: Průkaz potenciálně enteropatogenních Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae a Vibrio vulnificus
Označení normy : ČSN EN ISO 21872-1
Katalogové číslo : 503513
Třídící znak : 560651
Účinnost : 2018-02-01
Věstník : 2018.01
Změny : A1 9.23
Strany : 48
Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině
Cena :438.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 438.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN ISO 21872-1


This document specifies a horizontal method for the detection of enteropathogenic Vibrio spp., which causes human illness in or via the intestinal tract. The species detectable by the methods specified include Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus.

It is applicable to the following:
- products intended for human consumption and the feeding of animals;
- environmental samples in the area of food production and food handling.

NOTE 1: This method may not be appropriate in every detail for certain products (see Introduction).

NOTE 2: The World Health Organization (WHO) has identified that V. parahaemolyticus, V. cholerae and V. vulnificus are the major food-borne Vibrio spp. However, the method in this document can also be appropriate for the identification of other Vibrio spp. causing illness in humans."


Změny a opravy norem
Označení změny :A1 (pro normu :ČSN EN ISO 21872-1 )

Název normy: ČSN EN ISO 21872-1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení bakterií rodu Vibrio - Část 1: Průkaz potenciálně enteropatogenních Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae a Vibrio vulnificus
Katalogové číslo změny : 517424
Účinnost : 2023-10-01
Věstník : 2023.09
Skupina : 411
228.00 Kč
DPH: 0%
228.00,-
ks

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.