Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560678 - ČSN EN 15890 - Potraviny - Stanovení patulinu v ovocných šťávách a pyré na bázi ovoce pro kojence a malé děti - HPLC metoda s přečištěním kapalina/kapalina, extrakcí na pevnou fázi a UV detekcí

Název : 560678 - ČSN EN 15890 - Potraviny - Stanovení patulinu v ovocných šťávách a pyré na bázi ovoce pro kojence a malé děti - HPLC metoda s přečištěním kapalina/kapalina, extrakcí na pevnou fázi a UV detekcí
Označení normy : ČSN EN 15890
Katalogové číslo : 89895
Třídící znak : 560678
Účinnost : 2012-03-01
Věstník : 2012.02
Strany : 16
Cena :228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN 15890


Tato evropská norma specifikuje metodu stanovení patulinu v ovocných šťávách a pyré na bázi ovoce jako je pyré pro dětskou výživu na bázi ovoce za použití vysokoúčinné kapalinové chromatografie s ultrafialovou detekcí (HPLC-UV). Tato metoda byla validována pro stanovení patulinu v jablečné šťávě na hladinách v rozsahu od 3,0 µg/kg do 15,5 µg/kg a v pyré pro dětskou výživu na bázi ovoce na koncentračních hladinách od 3,4 µg/kg do 17,9 µg/kg za použití přirozeně kontaminovaných vzorků a vzorků s přídavkem. Ovocné pyré pro dětskou výživu použité v této studii obsahovalo směs následujících složek, které jsou komerčně dostupné na evropském trhu: borůvka, jablko, banán, citrón, pšeničné sušenky, pšeničný sirup, plnotučné mléko a rostlinný olej."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.