Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560650 - ČSN ISO 21527-2 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní - Část 2: Technika počítání kolonií u výrobků s aktivitou vody nižší než nebo rovnou 0,95

Název : 560650 - ČSN ISO 21527-2 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní - Část 2: Technika počítání kolonií u výrobků s aktivitou vody nižší než nebo rovnou 0,95
Označení normy : ČSN ISO 21527-2
Katalogové číslo : 82563
Třídící znak : 560650
Účinnost : 2009-02-01
Věstník : 2009.01
Strany : 16
Cena :228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN ISO 21527-2


Tato část ISO 21527 specifikuje horizontální metodu stanovení počtu živých osmofilních kvasinek a xerofilních plísní ve výrobcích určených pro lidskou spotřebu nebo pro krmení zvířat, které mají aktivitu vody nižší než nebo rovnou 0,95 (sušené ovoce, pečivo, džemy, sušené maso, solené ryby, zrniny, cereálie a cereální produkty, mouka, ořechy, koření a chuťové přísady apod. [příloha A]), pomocí techniky počítání kolonií vyrostlých při 25 st.C ± 1 st.C. Tuto část ISO 21527 nelze použít pro dehydrované výrobky s aktivitou vody nižší než nebo rovnou 0,60 (dehydrované cereálie, olejnaté výrobky, koření, luštěniny, semena, prášky pro instanční nápoje, suché výrobky pro domácí zvířata apod.) a neumožňuje stanovení počtu spór plísní. Ani identifikace plísní ani vyšetření potravin na mykotoxiny nespadají do předmětu této části ISO 21527. Metoda specifikovaná v této části ISO 21527 není vhodná pro stanovení počtu halofilních xerofilních hub (např. Polypaecilum pisce, Basipetospora halophila), které se mohou vyskytovat u sušených ryb."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.