Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560650 - ČSN ISO 21527-1 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní - Část 1: Technika počítání kolonií u výrobků s aktivitou vody vyšší než 0,95

Název : 560650 - ČSN ISO 21527-1 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní - Část 1: Technika počítání kolonií u výrobků s aktivitou vody vyšší než 0,95
Označení normy : ČSN ISO 21527-1
Katalogové číslo : 82562
Třídící znak : 560650
Účinnost : 2009-02-01
Věstník : 2009.01
Strany : 12
Cena :204.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 204.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN ISO 21527-1


Tato část ISO 21527 specifikuje horizontální metodu stanovení počtu živých kvasinek a plísní ve výrobcích určených pro lidskou spotřebu nebo pro krmení zvířat, které mají aktivitu vody vyšší než 0,95 (vejce, maso, mléčné výrobky (s výjimkou sušeného mléka), ovoce, zelenina, čerstvé těstoviny apod.), pomocí techniky počítání kolonií vyrostlých při 25 st.C ± 1 st.C. Tato část ISO 21527 neumožňuje stanovení spor plísní. Ani identifikace plísní ani vyšetření potravin na mykotoxiny nespadají do předmětu této části ISO 21527. Metoda specifikovaná v této části ISO 21527 není vhodná pro stanovení počtu termorezistentních hub, jako jsou Byssochlamys bulva nebo Byssochlamys nivea v konzervovaném ovoci a zelenině."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.