Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560428 - ČSN EN 12137 - Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu kyseliny vinné v hroznové šťávě - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie

Název : 560428 - ČSN EN 12137 - Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu kyseliny vinné v hroznové šťávě - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Označení normy : ČSN EN 12137
Katalogové číslo : 53836
Třídící znak : 560428
Účinnost : 1998-11-01
Věstník : 1998.10
Strany : 12
Cena :204.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 204.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN 12137


Tato norma je českou verzí evropské normy EN 12137:1997. Evropská norma EN 12137:1997 má status české technické normy. Norma upřesňuje metodu stanovení celkového obsahu kyseliny vinné v hroznové šťávě metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC). Norma obsahuje kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Normativní odkazy, kapitolu 3 - Symboly, kapitolu 4 - Podstata zkoušky, kapitolu 5 - Chemikálie, kapitolu 6 - Zařízení, kapitolu 7 - Postup, kapitolu 8 - Výpočet, kapitolu 9 - Shodnost a kapitolu 10 - Protokol o zkoušce. Dále norma obsahuje informativní Přílohu A s bibliografií a informativní Přílohu B, zabývající se statistickými výsledky mezilaboratorní zkoušky. Princip metody a postup při provádění normalizovaných zkoušek je podrobně popsán. Norma tedy stanovuje metody zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN EN 12137 (56 0428) byla vydána v říjnu 1998."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.