Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560296 - ČSN ISO 6557-2 - Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody

Název : 560296 - ČSN ISO 6557-2 - Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody
Označení normy : ČSN ISO 6557-2
Katalogové číslo : 19587
Třídící znak : 560296
Účinnost : 1996-06-01
Věstník : 1996.05
Strany : 8
Cena :129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN ISO 6557-2


Tato část normy ISO 6557 specifikuje dvě běžné metody pro stanovení obsahu kyseliny askorbové v ovoci, zelenině a ve výrobcích z nich.
metoda A: titrace s 2,6-dichlorfenolindofenolem
metoda B: spektrofotometricky 2,6-dichlorfenolindofenolem po extrakci xylenem
Metodu A lze použít pouze v nepřítomnosti interferujících látek (viz 2.6).
Metoda B je vhodná pro výrobky z ovoce a zeleniny v silně zbarvených roztocích."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.