Detail zboží
560250 - ČSN ISO 6633 - Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací | ||
Název : 560250 - ČSN ISO 6633 - Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací
Označení normy : ČSN ISO 6633 Katalogové číslo : 19719 Třídící znak : 560250 Účinnost : 1996-07-01 Věstník : 1996.06 Opravy : UR 9.96 Strany : 8 | ||
Cena : | 129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN ISO 6633 Norma je identická s ISO 6633:1984. Norma specifikuje metodu stanovení obsahu olova v ovoci, zelenině a výrobcích z nich metodou atomové absorpční spektrometrie s elektrotermickou atomizací. Princip metody: Organické látky ve vzorku se rozloží kyselinou dusičnou při středně vysoké teplotě za zvýšeného tlaku. Olovnatý kation se stanoví po přídavku kyseliny fosforečné atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. Norma stanovuje některé metody zjišťování (ověřování) znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN ISO 6633 (56 0250) byla vydána v červnu 1996." |
Změny a opravy norem | ||
Označení změny :UR (pro normu :ČSN ISO 6633 ) Název normy: ČSN ISO 6633 - Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací Katalogové číslo změny : 0 Účinnost : 1996-10-01 Věstník : 1996.09 Skupina : 0 | 0.00 Kč DPH: 0% 0.00,- | Nelze zakopit |