Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560250 - ČSN ISO 6633 - Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací

Název : 560250 - ČSN ISO 6633 - Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací
Označení normy : ČSN ISO 6633
Katalogové číslo : 19719
Třídící znak : 560250
Účinnost : 1996-07-01
Věstník : 1996.06
Opravy : UR 9.96
Strany : 8
Cena :129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN ISO 6633


Norma je identická s ISO 6633:1984. Norma specifikuje metodu stanovení obsahu olova v ovoci, zelenině a výrobcích z nich metodou atomové absorpční spektrometrie s elektrotermickou atomizací. Princip metody: Organické látky ve vzorku se rozloží kyselinou dusičnou při středně vysoké teplotě za zvýšeného tlaku. Olovnatý kation se stanoví po přídavku kyseliny fosforečné atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. Norma stanovuje některé metody zjišťování (ověřování) znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN ISO 6633 (56 0250) byla vydána v červnu 1996."


Změny a opravy norem
Označení změny :UR (pro normu :ČSN ISO 6633 )

Název normy: ČSN ISO 6633 - Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací
Katalogové číslo změny : 0
Účinnost : 1996-10-01
Věstník : 1996.09
Skupina : 0
0.00 Kč
DPH: 0%
0.00,-
Nelze zakopit

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.