Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560246 - ČSN 56 0246-14 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie ethanolu

Název : 560246 - ČSN 56 0246-14 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie ethanolu
Označení normy : ČSN 56 0246-14
Katalogové číslo : 29480
Třídící znak : 560246
Účinnost : 1983-07-01
Strany : 12
Cena :204.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 204.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN 56 0246-14


Touto čtrnáctou částí normy se zavádí ST SEV 3011-81 Výrobky z ovoce a zeleniny. Metoda stanovení obsahu ethanolu, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR norma RVHP nedoplňovala. Norma RVHP platí pro výrobky z ovoce a zeleniny, obsahující až 5 % ethanolu a uzákoňuje metodu jeho stanovení. Podstata normalizované metod a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-14 byla schválena 11.2.1983 a nabyla účinnosti od 1.7.1983. Nahradila čl. 56 ČSN 56 0246 z 30.9.1964."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.