Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560246 - ČSN 56 0246-13 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti

Název : 560246 - ČSN 56 0246-13 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti
Označení normy : ČSN 56 0246-13
Katalogové číslo : 29479
Třídící znak : 560246
Účinnost : 1983-07-01
Změny : a 11.85
Strany : 8
Cena :129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN 56 0246-13


Touto třináctou částí normy se zavádí ST SEV 3010-81 Výrobky z ovoce a zeleniny. Metody stanovení celkové kyselosti, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR norma RVHP nedoplňovala. Podstata dvou normalizovaných metod a postup při provádění normalizovaných zkoušek je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-13 byla schválena 11.2.1983 a nabyla účinnosti od 1.7.1983. Nahradila čl. 44 ČSN 56 0246 z 30.9.1964."


Změny a opravy norem
Označení změny :a (pro normu :ČSN 56 0246-13 )

Název normy: ČSN 56 0246-13 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti
Katalogové číslo změny : 36067
Účinnost : 1985-12-01
Věstník : 1985.11
Skupina : 996
0.00 Kč
DPH: 0%
0.00,-
Nelze zakopit

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.