Detail zboží
560246 - ČSN 56 0246-13 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti | ||
Název : 560246 - ČSN 56 0246-13 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti
Označení normy : ČSN 56 0246-13 Katalogové číslo : 29479 Třídící znak : 560246 Účinnost : 1983-07-01 Změny : a 11.85 Strany : 8 | ||
Cena : | 129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN 56 0246-13 Touto třináctou částí normy se zavádí ST SEV 3010-81 Výrobky z ovoce a zeleniny. Metody stanovení celkové kyselosti, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR norma RVHP nedoplňovala. Podstata dvou normalizovaných metod a postup při provádění normalizovaných zkoušek je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-13 byla schválena 11.2.1983 a nabyla účinnosti od 1.7.1983. Nahradila čl. 44 ČSN 56 0246 z 30.9.1964." |
Změny a opravy norem | ||
Označení změny :a (pro normu :ČSN 56 0246-13 ) Název normy: ČSN 56 0246-13 - Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti Katalogové číslo změny : 36067 Účinnost : 1985-12-01 Věstník : 1985.11 Skupina : 996 | 0.00 Kč DPH: 0% 0.00,- | Nelze zakopit |