Detail zboží
560246 - ČSN 56 0246-11 - Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení popela a jeho zásaditosti | ||
Název : 560246 - ČSN 56 0246-11 - Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení popela a jeho zásaditosti
Označení normy : ČSN 56 0246-11 Katalogové číslo : 29477 Třídící znak : 560246 Účinnost : 1983-01-01 Strany : 8 | ||
Cena : | 129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN 56 0246-11 Touto jedenáctou částí normy se zavádí ST SEV 3009-81 Výrobky zpracování ovoce a zeleniny. Metody stanovení popela a jeho zásaditosti, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR v normě RVHP doplnil, jeden článek. Podstata normalizované metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-11 byla schválena 6.12.1982 a nabyla účinnosti od 1.1.1983. Nahradila čl. 54 ČSN 56 0246 z 30.9.1964." |