Detail zboží
560246 - ČSN 56 0246-3 - Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky | ||
Název : 560246 - ČSN 56 0246-3 - Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky
Označení normy : ČSN 56 0246-3 Katalogové číslo : 29473 Třídící znak : 560246 Účinnost : 1989-06-01 Strany : 24 | ||
Cena : | 335.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 335.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN 56 0246-3 Tato třetí část normy stanoví způsob senzorického zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny, konzervovaných teplem, chemicky, úpravou prostředí apod. Podstata normalizovaných metod a postup při provádění normalizovaných zkoušek je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-3 byla schválena 11.4.1988 a nabyla účinnosti od 1.6.1989. Nahradila čl.19 až 29 ČSN 56 0246 z 30.9.1964." |