Detail zboží
560102 - ČSN EN ISO 6887-3 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu | ||
Název : 560102 - ČSN EN ISO 6887-3 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu
Označení normy : ČSN EN ISO 6887-3 Katalogové číslo : 507980 Třídící znak : 560102 Účinnost : 2019-08-01 Věstník : 2019.07 Změny : *A1 5.21 Strany : 20 | ||
Cena : | 228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN EN ISO 6887-3 Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu vzorků ryb a rybích výrobků a speciální postupy pro vzorkování syrových měkkýšů, pláštěnců a ostnokožců včetně oblastí prvovýroby. Popisuje také postupy pro přípravu jejich suspenze pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují odlišnou přípravu od metody popsané v ISO 6887-1, která definuje obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení." |
Změny a opravy norem | ||
Označení změny :A1 (pro normu :ČSN EN ISO 6887-3 ) Název normy: ČSN EN ISO 6887-3 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu Katalogové číslo změny : 512426 Účinnost : 2021-06-01 Věstník : 2021.05 Skupina : 408 | 129.00 Kč DPH: 0% 129.00,- |