Detail zboží
560102 - ČSN EN ISO 6887-2 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků | ||
Název : 560102 - ČSN EN ISO 6887-2 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
Označení normy : ČSN EN ISO 6887-2 Katalogové číslo : 505230 Třídící znak : 560102 Účinnost : 2018-07-01 Věstník : 2018.06 Strany : 16 | ||
Cena : | 228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN EN ISO 6887-2 Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu vzorků čerstvého, syrového a zpracovaného masa, drůbeže, zvěřiny a výrobků z nich a jejich suspenze pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují přípravu odlišnou od metody popsané v ISO 6887-1, která definuje obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení." |