Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560100 - ČSN P CEN ISO/TS 17728 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Techniky odběru vzorků pro mikrobiologické zkoušení potravin a krmiv

Název : 560100 - ČSN P CEN ISO/TS 17728 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Techniky odběru vzorků pro mikrobiologické zkoušení potravin a krmiv
Označení normy : ČSN P CEN ISO/TS 17728
Katalogové číslo : 502992
Třídící znak : 560100
Účinnost : 2017-10-01
Věstník : 2017.09
Strany : 24
Cena :335.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 335.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN P CEN ISO/TS 17728

Tato předběžná norma uvádí obecné požadavky na techniku odběru vzorků před jejich předáním do laboratoře (tj. laboratorních vzorků) k mikrobiologickému zkoušení. Uvádí obecné instrukce a specifické požadavky pro získávání vzorků a pro jejich přepravu do laboratoře. Nezahrnuje plány vzorkování. Vztahuje se na všechny potraviny a krmiva včetně bloků zmrazených výrobků, těl poražených zvířat (s výjimkou odběru vzorků z jejich povrchů), masa a hromadných výrobků. Nevztahuje se na: vzorky mléka a mléčných výrobků (viz ISO 707); vzorky z povrchů těl poražených zvířat (viz ISO 17604); vzorky z povrchů v prostředí potravinářských provozoven (viz ISO 18593); vzorky z prvovýroby potravin živočišného původu (viz ISO 13307). Některé pasáže popsaných technik (zejména nesterilní manipulace s laboratorními vzorky) jsou komentovány národními poznámkami."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.