Detail zboží
560186 - ČSN 56 0186-7 - Metody zkoušení piva. Stanovení pH | ||
Název : 560186 - ČSN 56 0186-7 - Metody zkoušení piva. Stanovení pH
Označení normy : ČSN 56 0186-7 Katalogové číslo : 29437 Třídící znak : 560186 Účinnost : 1987-07-01 Strany : 4 | ||
Cena : | 69.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 69.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN 56 0186-7 ČSN 56 0186 sestává z následujících částí: Část 2: Senzorické zkoušení, Část 3: Stanovení pěnivosti, Část 4: Stanovení zákalu, Část 5: Stanovení alkoholu, Část 6: Stanovení skutečného extraktu a výpočet konvenčního extraktu původní mladiny, Část 7: Stanovení pH, Část 8: Stanovení barvy fotometricky, Část 9: Stanovení stupně dosažitelného prokvašení, Část 10: Stanovení hořkosti, Část 11: Stanovení cukrů, Část 12: Stanovení bílkovin, Část 13: Výpočet využitelné energie, Část 14: Stanovení objemu ve spotřebitelském obalu a Část 15: Stanovení diacetylu a ostatních vicinálních diketonů. Tato norma je překladem ST SEV 5346-85 Pivo. Metoda stanovení pH. Metoda je založena na měření pH piva pomocí pH-metru se skleněnou elektrodou. Podstata metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0186-7 byla schválena 8.12.1986 a nabyla účinnosti od 1.7.1987. Nahradila čl. 30 ČSN 56 0186 z 10.5.1967." |