Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560160 - ČSN 56 0160-6 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 6: Stanovení popela

Název : 560160 - ČSN 56 0160-6 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 6: Stanovení popela
Označení normy : ČSN 56 0160-6
Katalogové číslo : 16908
Třídící znak : 560160
Účinnost : 1994-10-01
Věstník : 1994.08
Změny : *Z1 3.06
Strany : 8
Cena :129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN 56 0160-6


Tato šestá část normy platí pro stanovení popela v bílém a surovém cukru a určuje tyto metody: A - Konduktometrická metoda a B - Gravimetrická metoda. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 0 - Předmět normy, dále k metodě A kapitolu 1 - Podstata zkoušky, kapitolu 2 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 3 - Chemikálie a činidla, kapitolu 4 - Odběr vzorků, kapitolu 5 - Příprava ke zkoušce, kapitolu 6 - Postup zkoušky, kapitolu 7 - Vyjádření výsledků. Konečně k metodě B kapitolu 8 - Podstata metody, kapitolu 9 - Přístroje a materiály, kapitolu 10 - Chemikálie a činidla, kapitolu 11 - Odběr vzorků, kapitolu 12 - Postup zkoušky, kapitolu 13 - Zpracování výsledků a kapitolu 14 - Protokol o zkoušce. Podstata obou metod a postup při provádění normalizovaných zkoušek v obou metodách je popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0160-6 byla vydána v září 1994. Nahradila ČSN 56 0160 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků, Část 6: Stanovení popela z 10.11.1986."


Změny a opravy norem
Označení změny :Z1 (pro normu :ČSN 56 0160-6 )

Název normy: ČSN 56 0160-6 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 6: Stanovení popela
Katalogové číslo změny : 75150
Účinnost : 2006-04-01
Věstník : 2006.03
Skupina : 403
35.00 Kč
DPH: 0%
35.00,-
ks

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.