Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560146 - ČSN 56 0146-4 - Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku

Název : 560146 - ČSN 56 0146-4 - Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Označení normy : ČSN 56 0146-4
Katalogové číslo : 29416
Třídící znak : 560146
Účinnost : 1985-08-01
Strany : 4
Cena :69.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 69.00 Kč
ks
ANOTACE

ČSN 56 0146-4


Tato norma určuje zkušební metody pro stanovení tuku u výrobků a polotovarů cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0146-4 byla schválena 3.5.1984 a nabyla účinnosti od 1.8.1985. Nahradila ČSN 56 0146 čl. 17 a 18 z 22.10.1964.

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.