Detail zboží
560130 - ČSN 56 0130-3 - Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 3: Stanovení vody | ||
Název : 560130 - ČSN 56 0130-3 - Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 3: Stanovení vody
Označení normy : ČSN 56 0130-3 Katalogové číslo : 18275 Třídící znak : 560130 Účinnost : 1995-10-01 Věstník : 1995.08 Opravy : 1.96 Strany : 8 | ||
Cena : | 129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN 56 0130-3 Tato třetí část normy určuje metody stanovení vody v cukrářských výrobcích. Obsahuje: - metodu A: Stanovení vody při 105 st.C, - metodu B: Stanovení vody při 105 st.C s nasávací hmotou, - metodu C: Stanovení vody při teplotě 130 st.C. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 56 0130-1. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět, kapitolu 2 - Definice. V metodě A norma uvádí kapitolu 3 - Rozsah použití, kapitolu 4 - Podstata metody, kapitolu 5 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 6 - Vzorkování, kapitolu 7 - Pracovní postup a kapitolu 8 - Vyjádření výsledku. V metodě B norma uvádí kapitolu 9 - Rozsah použití, kapitolu 10 - Podstata metody, kapitolu 11 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 12 - Vzorkování, kapitolu 13 - Pracovní postup, kapitolu 14 - Vyjádření výsledků. V metodě C kapitolu 15 - Rozsah použití, kapitolu 16 - Podstata metody, kapitolu 17 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 18 - Vzorkování, kapitolu 19 - Pracovní postup a kapitolu 20 - Vyjádření výsledků. Podstata všech tří metod a postup při provádění normalizovaných zkoušek je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0130-3 byla vydána v září 1995. Nahradila čl. 28, 29 a 30 ČSN 56 0130 z 16.7.1970. Současně ruší čl. 31 téže normy." |
Změny a opravy norem | ||
Označení změny :1.96 (pro normu :ČSN 56 0130-3 ) Název normy: ČSN 56 0130-3 - Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 3: Stanovení vody Katalogové číslo změny : 39911 Účinnost : 1996-02-01 Věstník : 1996.01 Skupina : 998 | 33.00 Kč DPH: 0% 33.00,- |