Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560130 - ČSN 56 0130-3 - Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 3: Stanovení vody

Název : 560130 - ČSN 56 0130-3 - Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 3: Stanovení vody
Označení normy : ČSN 56 0130-3
Katalogové číslo : 18275
Třídící znak : 560130
Účinnost : 1995-10-01
Věstník : 1995.08
Opravy : 1.96
Strany : 8
Cena :129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN 56 0130-3


Tato třetí část normy určuje metody stanovení vody v cukrářských výrobcích. Obsahuje: - metodu A: Stanovení vody při 105 st.C, - metodu B: Stanovení vody při 105 st.C s nasávací hmotou, - metodu C: Stanovení vody při teplotě 130 st.C. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 56 0130-1. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět, kapitolu 2 - Definice. V metodě A norma uvádí kapitolu 3 - Rozsah použití, kapitolu 4 - Podstata metody, kapitolu 5 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 6 - Vzorkování, kapitolu 7 - Pracovní postup a kapitolu 8 - Vyjádření výsledku. V metodě B norma uvádí kapitolu 9 - Rozsah použití, kapitolu 10 - Podstata metody, kapitolu 11 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 12 - Vzorkování, kapitolu 13 - Pracovní postup, kapitolu 14 - Vyjádření výsledků. V metodě C kapitolu 15 - Rozsah použití, kapitolu 16 - Podstata metody, kapitolu 17 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 18 - Vzorkování, kapitolu 19 - Pracovní postup a kapitolu 20 - Vyjádření výsledků. Podstata všech tří metod a postup při provádění normalizovaných zkoušek je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0130-3 byla vydána v září 1995. Nahradila čl. 28, 29 a 30 ČSN 56 0130 z 16.7.1970. Současně ruší čl. 31 téže normy."


Změny a opravy norem
Označení změny :1.96 (pro normu :ČSN 56 0130-3 )

Název normy: ČSN 56 0130-3 - Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 3: Stanovení vody
Katalogové číslo změny : 39911
Účinnost : 1996-02-01
Věstník : 1996.01
Skupina : 998
33.00 Kč
DPH: 0%
33.00,-
ks

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.