Detail zboží
560116 - ČSN 56 0116-9 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin | ||
Název : 560116 - ČSN 56 0116-9 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin
Označení normy : ČSN 56 0116-9 Katalogové číslo : 17703 Třídící znak : 560116 Účinnost : 1995-08-01 Věstník : 1995.06 Strany : 8 | ||
Cena : | 129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč | |
ANOTACE ČSN 56 0116-9 ČSN 56 0116 sestává z následujících částí se společným názvem Metody zkoušení pekařských výrobků: Část 1: Všeobecná ustanovení. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků. Část 3 Stanovení obsahu vody. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině. Část 5: Stanovení chloridu sodného. Část 6: Stanovení obsahu tuku. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla. Část 8: Stanovení sorbitolu. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin. Tato devátá část normy určuje metodu stanovení obsahu bílkovin pro všechny druhy pekařských výrobků. Všeobecná ustanovení platná pro tuto část normy jsou obsažena v ČSN 56 0116-1. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN 56 0116-9 byla vydána v červenci 1995. Nahradila čl. 44 ČSN 56 0116 z 8.4.1974. |