Detail zboží
560116 - ČSN 56 0116-3 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 3: Stanovení obsahu vody | ||
Název : 560116 - ČSN 56 0116-3 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 3: Stanovení obsahu vody
Označení normy : ČSN 56 0116-3 Katalogové číslo : 17699 Třídící znak : 560116 Účinnost : 1995-08-01 Věstník : 1995.06 Opravy : 9.95 Strany : 8 | ||
Cena : | 129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN 56 0116-3 ČSN 56 0116 sestává z následujících částí se společným názvem Metody zkoušení pekařských výrobků: Část 1: Všeobecná ustanovení. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků. Část 3 Stanovení obsahu vody. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině. Část 5: Stanovení chloridu sodného. Část 6: Stanovení obsahu tuku. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla. Část 8: Stanovení sorbitolu. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin. Tato třetí část normy určuje metodu stanovení obsahu vody v pekařských výrobcích. Metoda A - Stanovení obsahu vody při 130 st.C, metoda B - Stanovení obsahu vody při 105 st.C. Všeobecná ustanovení platná pro tuto část normy jsou obsažena v ČSN 56 0116-1. Postup při provádění normalizované zkoušky je podrobně popsán. ČSN 56 0116-3 byla vydána v červenci 1995. Nahradila část 3 ČSN 56 0116 ze 7.2.1990." |
Změny a opravy norem | ||
Označení změny :9.95 (pro normu :ČSN 56 0116-3 ) Název normy: ČSN 56 0116-3 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 3: Stanovení obsahu vody Katalogové číslo změny : 39430 Účinnost : 1995-10-01 Věstník : 1995.09 Skupina : 998 | 33.00 Kč DPH: 0% 33.00,- |