Detail zboží
560116 - ČSN 56 0116-1 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení | ||
Název : 560116 - ČSN 56 0116-1 - Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení
Označení normy : ČSN 56 0116-1 Katalogové číslo : 17697 Třídící znak : 560116 Účinnost : 1995-08-01 Věstník : 1995.06 Strany : 4 | ||
Cena : | 69.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 69.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN 56 0116-1 ČSN 56 0116 sestává z následujících částí se společným názvem Metody zkoušení pekařských výrobků: Část 1: Všeobecná ustanovení. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků. Část 3 Stanovení obsahu vody. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině. Část 5: Stanovení chloridu sodného. Část 6: Stanovení obsahu tuku. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla. Část 8: Stanovení sorbitolu. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin. Část 10: Stanovení titrovatelných kyselin. Tato první část normy obsahuje všeobecná ustanovení, platná pro všechny ostatní části ČSN 56 0116. Další části normy určují metody stanovení hodnot jakostních znaků, uvedených v technických normách pekařských výrobků. V seznamu souvisících norem je ČSN 01 8003 - ale v textu normy se na ni nikde neodkazuje. ČSN 56 0116-1 byla vydána v červenci 1995. Nahradila část 1 ČSN 56 0116 ze 7.2.1990." |