Detail zboží
560116 - ČSN 56 0116 - Metody zkoušení pekařských výrobků | ||
Název : 560116 - ČSN 56 0116 - Metody zkoušení pekařských výrobků
Označení normy : ČSN 56 0116 Katalogové číslo : 4420 Třídící znak : 560116 Účinnost : 1975-08-01 Věstník : 1975.04 Změny : a 11.90 Strany : 40 | ||
Cena : | 438.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 438.00 Kč | |
ANOTACE ČSN 56 0116 Tato norma stanoví postup při odběru vzorků a při fyzikálním a fyzikálně chemickém zkoušení pekařských výrobků. Norma tedy stanovuje postupy odběru vzorků pro normalizované metody zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN 56 0116 byla schválena 8.4.1974 a nabyla účinnosti od 1.8.1975. Nahradila ČSN 56 0116 z 19.3.1964. "Změnou a)-11/1990" se s účinností od 1.1.1991 ruší čl. 1 - 11 (nyní ČSN 56 0116 část 1 z 7.2.1990) a dále se ruší čl. 30 - 32 (nyní ČSN 56 0116 část 3 z 7.2.1990). |
Změny a opravy norem | ||
Označení změny :a (pro normu :ČSN 56 0116 ) Název normy: ČSN 56 0116 - Metody zkoušení pekařských výrobků Katalogové číslo změny : 36617 Účinnost : 1991-01-01 Věstník : 1990.11 Skupina : 996 | 0.00 Kč DPH: 0% 0.00,- | Nelze zakopit |