Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560045 - ČSN EN 12857 - Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie

Název : 560045 - ČSN EN 12857 - Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Označení normy : ČSN EN 12857
Katalogové číslo : 58526
Třídící znak : 560045
Účinnost : 2000-06-01
Věstník : 2000.05
Strany : 16
Cena :228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN 12857


Tato norma specifikuje metodu vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) pro stanovení sodné soli cyklamátu v potravinových materiálech. Sodná sůl cyklamátu se extrahuje ze vzorku vodou, převede se na N, N-dichlorocyklohexylamin a stanoví se pomocí HPLC na reverzní fázi s použitím UV detekce při vlnové délce 314 nm. Popsaná metoda byla validována pomocí mezilaboratorních testů na těchto materiálech: limonáda, nápoj z pomerančové šťávy, ovocný jogurt a šlehačka ve spreji. Zkušenosti prokázaly, že kromě matric vyšetřovaných v mezilaboratorních testech je metoda použitelná také pro různé potravinové materiály jako nakládané okurky, zavařované višně, ananas, pomerančový nektar, meruňkový džem, ostružinový džem, třešňový nektar, tvrdé cukrovinky, míchaný ovocný jogurt, jahodový jogurt, ovocný tvaroh, pudinkový krém s rýží, jablky a rozinkami, čokoládový vaječný krém v prášku, vanilkový krémový dezert v prášku, vanilková zmrzlina, maracuja-pomerančová zmrzlina a j."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.