Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560021 - ČSN EN 12014-1 - Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 1: Všeobecné požadavky

Název : 560021 - ČSN EN 12014-1 - Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 1: Všeobecné požadavky
Označení normy : ČSN EN 12014-1
Katalogové číslo : 52838
Třídící znak : 560021
Účinnost : 1998-09-01
Věstník : 1998.08
Změny : *A1 9.00
Strany : 8
Cena :129.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 129.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN 12014-1


Tato norma je českou verzí evropské normy EN 12014-1:1997. Evropská norma EN 12014-1:1997 má status české technické normy. (ČSN) EN 12014 se skládá z následujících částí: Část 1: Všeobecné požadavky, Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zelenině a zeleninových výrobcích, Část 3: Spektrofotometrické stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů v masných výrobcích po enzymatické redukci dusičnanů na dusitany, Část 4: Metoda IC pro stanovení obsahu dusičnanů v masných výrobcích, Část 5: Enzymatické stanovení obsahu dusičnanů v kojenecké a dětské výživě se zeleninou, Část 6: neobsazena, Část 7: Metoda CF (Continuous flow) pro stanovení obsahu dusičnanů v zelenině a zeleninových výrobcích po redukci kadmiem. Tato první část (ČSN) EN 12014 shrnuje principy a popisuje všeobecné požadavky na použitelnost následných částí (ČSN) EN 12014. Norma tedy stanovuje principy metod zjišťování (ověřování) některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN ISO 12014-1 (56 0021) byla vydána v srpnu 1998.

"Změnou A1)-9/2000", vydanou v září 2000, se s účinností od 1.10. 2000 provádí v normě řada změn, především souvisících se stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů."


Změny a opravy norem
Označení změny :A1 (pro normu :ČSN EN 12014-1 )

Název normy: ČSN EN 12014-1 - Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 1: Všeobecné požadavky
Katalogové číslo změny : 59663
Účinnost : 2000-10-01
Věstník : 2000.09
Skupina : 405
69.00 Kč
DPH: 0%
69.00,-
ks

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.