Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560016 - ČSN EN 1528-3 - Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 3: Metody přečišťování

Název : 560016 - ČSN EN 1528-3 - Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 3: Metody přečišťování
Označení normy : ČSN EN 1528-3
Katalogové číslo : 51360
Třídící znak : 560016
Účinnost : 1998-03-01
Věstník : 1998.02
Strany : 24
Cena :335.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 335.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN 1528-3


Norma je českou verzí evropské normy EN 1528-3:1996. Evropská norma EN 1528-3:1996 má status české technické normy. Tato evropská norma se skládá z následujících částí: Část 1 - Všeobecně, Část 2 - Extrakce tuku, pesticidů a PCB a stanovení obsahu tuku, Část 3 - Metody přečišťování, Část 4 - Stanovení, konfirmační zkoušky, různé. Tato třetí část normy detailně specifikuje metody A až H určené pro čištění tuků§ nebo izolovaného tukového podílu za použití technik jako je kapalina-kapalina, adsorbční nebo gelové permeační chromatografie na koloně. Aplikační možnosti metod jsou detailně uvedeny v každé popsané metodě. Norma dále obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 2 - Normativní odkazy, kapitolu 3 - Podstata zkoušky, kapitolu 4 - Všeobecně, kapitolu 5 - Metoda A, kapitolu 6 - Metoda B, kapitolu 7 - Metoda C, kapitolu 8 - Metoda D, kapitolu 9 - Metoda E, kapitolu 10 - Metoda F, kapitolu 11 - Metoda G, kapitolu 12 - Metoda H a konečně informativní přílohy A a B. Principy a způsob provádění jednotlivých metod jsou podrobně popsány. Norma tedy obsahuje základní postupy pro přečišťování ke stanovení některých kontaminantů potravin významných pro hygienu výživy. ČSN EN 1528-3 (56 0016) byla vydána v únoru 1998."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.