Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

467054 - ČSN EN 17270 - Krmiva: Metody vzorkování a analýz - Stanovení theobrominu v krmných surovinách a krmných směsích, včetně složek pocházejících z kakaa, metodou kapalinové chromatografie

Název : 467054 - ČSN EN 17270 - Krmiva: Metody vzorkování a analýz - Stanovení theobrominu v krmných surovinách a krmných směsích, včetně složek pocházejících z kakaa, metodou kapalinové chromatografie
Označení normy : ČSN EN 17270
Katalogové číslo : 510570
Třídící znak : 467054
Účinnost : 2020-08-01
Věstník : 2020.07
Strany : 24
Cena :335.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 335.00 Kč
ks
ANOTACE

ČSN EN 17270

Tento dokument specifikuje zkušební metodu pro stanovení theobrominu v krmných surovinách nebo krmných směsích v pracovním rozsahu 27 mg/kg až 307 mg/kg s využitím kapalinové chromatografie spojené s UV detektorem (HPLC-UV) nebo v pracovním rozsahu 49 mg/kg až 307 mg/kg s využitím kapalinové chromatografie s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-MS/MS).
Tato metoda byla plně validována na doplňkové krmné směsi pro dospělé psy a doplňkové krmné směsi pro koně.
Tato metoda se také považuje za použitelnou pro stanovení theobrominu v čokoládě na vaření s využitím systémů HPLC-UV nebo LC-MS/MS.

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.