Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

461507 - ČSN EN ISO 5530-2 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu

Název : 461507 - ČSN EN ISO 5530-2 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu
Označení normy : ČSN EN ISO 5530-2
Katalogové číslo : 97707
Třídící znak : 461507
Účinnost : 2015-10-01
Věstník : 2015.09
Strany : 28
Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině
Cena :335.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 335.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN ISO 5530-2


This part of ISO 5530 specifies a method, using an extensograph, for the determination of the rheological properties of wheat flour dough in an extension test. The recorded load-extension curve is used to assess general quality of flour and its response to improving agents.

The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).

NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 114.[3]"

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.