Detail zboží
461507 - ČSN EN ISO 5530-2 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu | ||
Název : 461507 - ČSN EN ISO 5530-2 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu
Označení normy : ČSN EN ISO 5530-2 Katalogové číslo : 97707 Třídící znak : 461507 Účinnost : 2015-10-01 Věstník : 2015.09 Strany : 28 Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině | ||
Cena : | 335.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 335.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN EN ISO 5530-2 This part of ISO 5530 specifies a method, using an extensograph, for the determination of the rheological properties of wheat flour dough in an extension test. The recorded load-extension curve is used to assess general quality of flour and its response to improving agents. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 114.[3]" |