Detail zboží
461507 - ČSN EN ISO 5530-1 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu | ||
Název : 461507 - ČSN EN ISO 5530-1 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Označení normy : ČSN EN ISO 5530-1 Katalogové číslo : 97709 Třídící znak : 461507 Účinnost : 2015-10-01 Věstník : 2015.09 Strany : 40 Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině | ||
Cena : | 438.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 438.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN EN ISO 5530-1 This part of ISO 5530 specifies a method, using a farinograph, for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure, or by a constant dough mass procedure. The method is applicable to experimental and commercial flour from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 115/1[1] and AACC Method 54-21.2.[2]" |