Detail zboží
461086 - ČSN EN ISO 16634-1 - Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 1: Olejniny a krmiva | ||
Název : 461086 - ČSN EN ISO 16634-1 - Potraviny - Stanovení obsahu celkového dusíku spalováním podle Dumasovy metody a výpočet obsahu hrubého proteinu - Část 1: Olejniny a krmiva
Označení normy : ČSN EN ISO 16634-1 Katalogové číslo : 94889 Třídící znak : 461086 Účinnost : 2014-04-01 Věstník : 2014.03 Strany : 36 | ||
Cena : | 340.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 340.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN EN ISO 16634-1 Tato část ISO 16634 specifikuje metodu pro stanovení celkového obsahu dusíku a výpočet obsahu hrubého proteinu v olejninách a krmivech. Tato metoda, stejně jako Kjeldahlova metoda, nerozlišuje mezi bílkovinným dusíkem a nebílkovinným dusíkem. Pro výpočet obsahu proteinu, se použijí různé přepočtové koeficienty (viz příloha D). Tato metoda není použitelná pro mléko a mléčné produkty, pro které je specifikována metoda v ISO 14891." |