Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

512000 - ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje - Základní pojmy - Část 2: Hygienické a čisticí požadavky

Název : 512000 - ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje - Základní pojmy - Část 2: Hygienické a čisticí požadavky
Označení normy : ČSN EN 1672-2
Katalogové číslo : 512255
Třídící znak : 512000
Účinnost : 2021-08-01
Věstník : 2021.07
Strany : 72
Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině
TATO NORMA JE NEPLATNÁ
Cena :594.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 594.00 KčNelze zakoupit
ANOTACE

"ČSN EN 1672-2


This document specifies common hygiene and cleanability requirements for machinery and machine components used in preparing and processing food for human (see informative Annex A) and, where relevant, animal feed processing to eliminate or minimize the risk of contagion, infection, illness or injury arising from this food to an acceptable level. It identifies the hazards which are significant to the use of such food processing machinery and describes design methods and information for use for the elimination or reduction of these risks.

Additional and/or deviant hygiene and cleanability requirements may be given in applicable C-standards for specific machines or categories of machinery.
NOTE - Separate hygiene and cleanability requirements are contained in other EU-Directives or -Regulations (see Bibliography).

Examples of hygiene risks and acceptable solutions are given in the informative Annex B.

This document may also be used for machinery, components or other equipment used for other purposes than food preparing or processing, if cleanability is required.

This document does not deal with the hygiene-related risks to operators arising from the use of the machine.

This document is not applicable to machines manufactured before the date of publication of this document by CEN."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.