Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

142804 - ČSN EN 16901 - Mrazicí vitríny na zmrzlinu - Klasifikace, požadavky a zkušební podmínky

Název : 142804 - ČSN EN 16901 - Mrazicí vitríny na zmrzlinu - Klasifikace, požadavky a zkušební podmínky
Označení normy : ČSN EN 16901
Katalogové číslo : 502044
Třídící znak : 142804
Účinnost : 2017-07-01
Věstník : 2017.06
Strany : 56
Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině
TATO NORMA JE NEPLATNÁ
Cena :541.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 541.00 KčNelze zakoupit
ANOTACE

"ČSN EN 16901


The scope of this European Standard is to define the classification for horizontal closed ice-cream freezer with access of the product from the top and to specify their requirements and test methods. These appliances are different to supermarket segment freezers, as they work with static air cooling, with a skin evaporator (no evaporator fan) and are used specifically for the storage and display of pre-packed ice-cream. This standard is only applicable to integral type refrigeration systems. This standard is not applicable to remote and secondary system type cabinets. Ice-cream freezers within this standard should have a net volume <= 600 l and only for transparent lid ice cream freezers they should have a net volume/TDA >= 0,35 m."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.