Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

588730 - ČSN EN ISO 11702 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Enzymatické stanovení celkového obsahu sterolů

Název : 588730 - ČSN EN ISO 11702 - Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Enzymatické stanovení celkového obsahu sterolů
Označení normy : ČSN EN ISO 11702
Katalogové číslo : 501132
Třídící znak : 588730
Účinnost : 2017-03-01
Věstník : 2017.02
Strany : 20
Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině
TATO NORMA JE NEPLATNÁ
Cena :228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 KčNelze zakoupit
ANOTACE

"ČSN EN ISO 11702


This International Standard specifies a method for the quantitative determination of the total sterols content by means of an enzymatic staining test. The method is applicable to free and esterified sterols in animal and vegetable fats and oils, fatty foods and related products. The determination is applicable to sample quantities of 1 g to 2 g of fat.

The method is not applicable to dark coloured fats and oils. The enzyme is not specific for cholesterol, but also oxidizes other 3-hydroxysterols. The method has not been tested for products fortified with sterols at higher levels.

Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this International Standard.

NOTE: The method is technically equivalent to IUPAC method 2.404 and DGF standard method F-III 2 (91)."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.