Detail zboží
560671 - ČSN P CEN/TS 15634-5 - Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 5: Hořčice (Sinapis alba) a sója (Glycine max) - Kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách | ||
Název : 560671 - ČSN P CEN/TS 15634-5 - Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 5: Hořčice (Sinapis alba) a sója (Glycine max) - Kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách
Označení normy : ČSN P CEN/TS 15634-5 Katalogové číslo : 500861 Třídící znak : 560671 Účinnost : 2017-01-01 Věstník : 2016.12 Strany : 16 Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině TATO NORMA JE NEPLATNÁ | ||
Cena : | 228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč | Nelze zakoupit |
ANOTACE ČSN P CEN/TS 15634-5 This Technical Specification specifies a procedure for the qualitative detection of species specific DNA from white mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) in cooked sausages using singleplex real-time PCR based on the genes MADS-D (mustard) and lectin (soya) [1]. A mustard content of 10 mg/kg or greater and a soya content of 10 mg/kg or greater can be detected with a probability of > 95 %. |