Detail zboží
461003 - ČSN EN ISO 7973 - Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu | ||
Název : 461003 - ČSN EN ISO 7973 - Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu
Označení normy : ČSN EN ISO 7973 Katalogové číslo : 99686 Třídící znak : 461003 Účinnost : 2016-08-01 Věstník : 2016.07 Strany : 20 Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině | ||
Cena : | 228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč | |
ANOTACE "ČSN EN ISO 7973 This International Standard specifies a method using an amylograph for determining the viscosity of a Suspension of flour in watet -, in which the starch is gelatinized by heating, in Order io assess the conditions of gelatinization of the flour and so judge whether there is any alpha-amylase activity. This method is applicable to wheat and rye flour and also to wheat and rye grain." |