Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

142801 - ČSN EN 16764 - Výrobníky jemné zmrzliny - Výkonnost a vyhodnocení spotřeby energie

Název : 142801 - ČSN EN 16764 - Výrobníky jemné zmrzliny - Výkonnost a vyhodnocení spotřeby energie
Označení normy : ČSN EN 16764
Katalogové číslo : 99814
Třídící znak : 142801
Účinnost : 2016-08-01
Věstník : 2016.07
Strany : 16
Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině
Cena :228.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 228.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN 16764


This European Standard specifies requirements and test conditions of soft ice cream machines for processing ice cream and similar frozen desserts.

It defines machines performance characteristics and energy consumption, measured under specified conditions and test methods, using a reference test mix.

This European Standard applies to the following types of soft ice cream machines: commercial ice cream, soft serve and shake freezers, which freeze and dispense frozen product (e.g. dairy, yogurt), included are conventional operation and pasteurization phase. The equipment may include separate refrigeration systems for the frozen product and fresh mix and may be either air-cooled or water-cooled.

The soft ice cream machines are evaluated for the following performance:
- maximum energy input rate, or maximum current draw,
- production capacity,
- overrun,
- initial freeze-down energy consumption and duration,
- production energy consumption,
- idle energy consumption,
- stand-by energy consumption,
- pasteurization energy consumption (if applicable)."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.