Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

560601 - ČSN EN 16618 - Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)

Název : 560601 - ČSN EN 16618 - Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Označení normy : ČSN EN 16618
Katalogové číslo : 98378
Třídící znak : 560601
Účinnost : 2016-01-01
Věstník : 2015.12
Strany : 28
Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině
Cena :335.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 335.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN 16618


This European Standard specifies a method for the determination of acrylamide in bakery ware such as bread, toasted bread, crisp bread, butter cookies, and biscuits, as well as potato products such as potato chips, potato crisps, and potato pan cake and roasted coffee, by liquid chromatography in combination with electrospray ionization and tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS). This method has been validated in an interlaboratory study via the analysis of both naturally contaminated and spiked samples, ranging from 14,3 µg/kg to 9 083 µg/kg. It was developed at the Swedish National Food Administration and validated in a study organized by the Directorate General Joint Research Centre (DG JRC), Swedish National Food Administration and the Nordic Committee on Food Analysis (NMKL), see [1] and [2].

The limit of quantification (LOQ) depends on the type of instrument used and on the actual performance of the instrument. The majority of the laboratories participating in the validation study were able to determine acrylamide in a butter cookie sample at a level of 14,3 µg/kg. Thus, the validation by interlaboratory study showed that LOQ can be expected to be in the range between below 15 µg/kg and 30 µg/kg."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.