Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

461089 - ČSN EN 15948 - Obiloviny - Stanovení vlhkosti a bílkovin - Stanovení v celých zrnech metodou spektroskopie v blízké infračervené oblasti

Název : 461089 - ČSN EN 15948 - Obiloviny - Stanovení vlhkosti a bílkovin - Stanovení v celých zrnech metodou spektroskopie v blízké infračervené oblasti
Označení normy : ČSN EN 15948
Katalogové číslo : 97890
Třídící znak : 461089
Účinnost : 2015-11-01
Věstník : 2015.10
Strany : 48
Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině
TATO NORMA JE NEPLATNÁ
Cena :438.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 438.00 KčNelze zakoupit
ANOTACE

ČSN EN 15948


This European Standard defines a routine method for the determination of moisture and protein in whole kernels of barley and wheat using a near-infrared spectrophotometer in the constituent ranges:

a) for wheat:

1) moisture content minimum range from 8 % to 22 %;

2) protein content minimum range from 7 % to 20 %.

b) for barley:

1) moisture content minimum range from 8 % to 22 %;

2) protein content minimum range from 7 % to 16 %.

This European Standard describes the modalities to be implemented by the supplier (5.3 and 5.4) and the user of the method.

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.