Nepřihlášený uživatelKOŠÍK : 0.00 Kč (počet položek : 0)

MENU

  • Titulní strana
  • Košík
  • Novinky
  • Ke stažení

Hledání

    

Sortiment - NORMY

  • Normy ČSN
  • Aktuální nabídka
  • Starší nabídky
  • Jak nakupovat

Sortiment - OSTATNÍ

  • Publikace ČNI (1)
  • Normy TPG (1)
  • Normy TNV (76)
  • Ekonomika (17)
    - SAGIT (15)
    - ANAG (1)
    - GRADA (1)
    - Ostatní (0)
  • Zdvihací zařízení (22)
  • Literatura manažer (10)
    - Jakost (3)
    - Obchod (5)
    - Různé (2)
  • Publikace ekologie (0)
  • Doplňkový prodej (1)
    - Publikace DTO CZ (0)
    - Různé (1)

OBJEDNÁVKY

  • Stav objednávky

PŘIHLÁŠENÍ

Jméno:
  Heslo:

  • Registrace
  • Zapomenuté heslo

DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • Aktuální ceník norem
  • Obchodní podmínky
  • Ochrana osobních dat
  • FAQ nejčastější dotazy
  • Kde nás najdete

Ostatní

Tyto stránky jsou kompatibilní s
IE 6 a výše, Opera 9.02.

 

Detail zboží

569912 - ČSN EN ISO 17174 - Analýza molekulárních biomarkerů - DNA barcoding ryb a rybích výrobků pomocí definovaných genových segmentů mitochondriální cytochrom b a cytochrom c oxidázy I

Název : 569912 - ČSN EN ISO 17174 - Analýza molekulárních biomarkerů - DNA barcoding ryb a rybích výrobků pomocí definovaných genových segmentů mitochondriální cytochrom b a cytochrom c oxidázy I
Označení normy : ČSN EN ISO 17174
Katalogové číslo : 520485
Třídící znak : 569912
Účinnost : 2025-03-01
Věstník : 2025.02
Strany : 32
Převzata :vyhlášením ve Věstníku - v angličtině
Cena :340.00 Kč (DPH= 0%), s DPH= 340.00 Kč
ks
ANOTACE

"ČSN EN ISO 17174

This document specifies a method for the identification of single fish and fish fillets to the level of genus or species. It allows the identification of a large number of commercially important fish species using DNA barcoding.
This method was validated on raw fish. Laboratory experience indicates additional applicability to processed fish products (e.g. cold smoked, hot smoked, salted, frozen, cooked, fried and deep-fried samples).
The described method is usually unsuitable for the analysis of highly processed foods (e.g. tins of fish with highly degraded DNA where the fragment lengths are not sufficient for amplification of the targets). Furthermore, it does not apply to complex fish products containing mixtures of two or more fish species.
The identification of fish species is carried out by PCR amplification of either a segment of the mitochondrial cytochrome b gene (cytb) or the cytochrome c oxidase I gene (cox1, syn COI), or both, followed by sequencing of the PCR products and subsequent sequence comparison with entries in databases."

Zpět

Copyright DTO CZ s.r.o.